A1. Glitimo turintys javai (t.y.
kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, spelta, kamutas arba jų
sukryžmintos atmainos) ir jų produktai, išskyrus:
A2. Vežiagyviai ir jų produktai
A3. Kiaušiniai ir jų produktai
A4. Žuvys ir jų produktai, išskyrus:
A5. Žemės riešutai ir jų produktai
A6. Sojų pupelės ir jų produktai, išskyrus:
A7. Pienas ir jo produktai(įskaitant laktozę) išskyrus:
A8. Riešutai, t. y. migdolai (Amygdalus communisL.), lazdyno riešutai (Gorylus avellana), graikiniai riešutai (Juglans regia), anakardžiai (Anakardium occidentale), pekaninės karijos (Cary illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), brazilinės bertoletijos (Bertholletia excelsa), pistacijos (Pistacija vera) makadamijos ar Kvinslendo riešutai (Macadamia ternifolia) ir jų produktai, išskyrus riešutus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai
A9. Salierai ir jų produktai
A10. Garstyčios ir jų produktai
A11. Sezamo sėklos ir jų produktai
A12. Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, visame SO 2skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus
A13. Lubinai ir jų produktai
A14. Moliuskai ir jų produktai